Aina Lanas és una ballarina, coreògrafa i creadora en constant moviment. La seva inquietud per les arts comença de ben petita amb estudis de música i dansa i segueix creixent i evolucionant fins a dia d’avui.

Caracteritzada per la seva versatilitat i facilitat d’adaptació, l’Aina ha anat experimentant en diferents estils i àmbits de la dansa al llarg de la seva carrera. Ha  participat durant anys en la competició coreogràfica contemporània i urbana, ha competit en Battles de Hip Hop, ha format part de grans produccions en companyies mestisses de danses urbanes i moviment contemporani, ha dirigit curt-metratges de video-dansa, ha creat les seves pròpies obres, impartit tallers arreu de la península i també Centre-América i sovint participat de l’industria comercial ballant per anuncis, marques o programes de televisió.

Sempre motivada amb la creació i interessada pel mestissatge de disciplines i estils, l’Aina busca constantment nova informació i mestres per seguir inspirant-se i creixent com a creadora.

El seu moviment únic és el resultat de tot el coneixement acumulat al llarg dels anys i la converteix en un referent de la dansa urbana-contemporània a nivell escènic dins el marc espanyol.